lunes, 5 de junio de 2017

Electronica Digital - Salud Digital

Electronica Digital - Salud Digital

-Euskadi és una de les regions d'Europa al capdavant en l'adopció de les tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a la salut, encara que les TIC sanitàries se solen identificar amb la recepta electrònica, la telemedicina, la petició de cita mèdica online, l'historial mèdic digital; webs, blocs i fòrums en els quals realitzar consultes relacionades amb la salut.

La telemedicina no és només molt resolutiva per al pacient, sinó que també contribueix a reduir costos. Per exemple, segons un estudi aplicat al control de les espirometries pulmonars realitzat pel Servei d'Avaluació de Tecnologies Sanitàries i hospitals.

Ja fa temps que Osakidetza intenta posar aquest tipus de serveis telemàtics a l'abast de la mà, està fent un continu esforç per adaptar les noves tecnologies al servei de la salut de les persones ".

Millor qualitat de vida: Per a Juan Carlos Santamaría, director de Desenvolupament de Negoci a Inithealth, una signatura que aporta solucions dirigides al camp d'eSalut. Segons la seva opinió, la introducció d'aquestes tecnologies és capital ja que "els metges podrien atendre, sense desplaçar-se, a través del telèfon mòbil o la tauleta d'un cuidador, i podrien també avançar-se a les emergències i possibles ingressos hospitalaris, que són molt costosos ".Valuoses Eines: Entre les aplicacions més noves posades en marxa per Osakidetza, recentment s'ha estrenat l'app La meva Tractament, que busca ser un canal de participació i implicació per als pacients en els seus processos de salut, així com una ajuda per a la gestió del tractament mèdic, afavorint una correcta adherència per aconseguir així una millor qualitat de vida.

Una altra de les eines més valuoses, implementades pel Servei Basc de Salut, és la que ajuda a actuar en cas de presenciar una parada cardíaca, en el 75% dels casos hi havia un testimoni i en el 25% d'ells.

Aquest nou sistema d'accés i gestió de la informació, que ja s'està utilitzant amb molt bons resultats, s'ha desenvolupat, en principi, per tres aplicacions d'ús diari en infermeria com són: la presa de constants, les extraccions de sang i la administració de la medicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.