jueves, 8 de junio de 2017

Intel Compute Card: L'ordinador del tamany d'una targeta de crèdit

La companyia tecnològica Intel ha assistit a Computex 2017, on ha ofert més detalls sobre el futur llançament de Compute Card, el seu nou model d'ordinador de la mida d'una targeta de crèdit, que estarà disponible a la venda a partir del proper mes d'agost.
Resultat d'imatges de intel compute card
Intel, que ja va presentar aquest peculiar format d'ordinador en el CES, va confirmar durant la seva participació en Computex que «una àmplia gamma de socis» ja està treballant en la implantació d'aquest producte a portàtils, pastilles, dispositius de signatura digital i pissarres intel·ligents.
Dins dels partners que ja estan treballant en el desenvolupament de solucions tecnològiques amb Intel Compute Card es troben empreses com HP, Lenovo o Dell, segons recull la companyia. No obstant això, es desconeix encara quin tipus de productes comptaran amb aquest petit ordinador.

Intel ha avançat que Compute Card comptarà d'inici amb quatre formats, en funció de les seves especificacions. En línies generals, Intel Compute Card és un ordinador modular que, segons el seu desenvolupador, compta amb tots els elements d'un ordinador, com xips Intel, memòria, emmagatzematge i connectivitat sense fils. Les seves mesures són de 95 x 55 x 5 mm, una mica més llargues que les d'una targeta de crèdit, i pot ser connectat a un «dock».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.