sábado, 10 de junio de 2017

Un robot destrueix sis ocupacions de treball.Un nou estudi a EUA evidència que la tecnologia impacta de manera negativa en el mercat laboral.

L'impacte que la robotització i la intel·ligència artificial estaven tenint en el mercat laboral del país, aquest va contestar que cap. "Això no està en el nostre radars. Els seus efectes com a molt es veuran d'aquí a 50 o fins i tot 100 anys ".


Però un nou estudi que es va realitzar va dir que per cada màquina que s'incorpora en un procés productiu es destrueixen sis llocs de treball i els salaris es devaluen fins a un màxim del 0,75%.
En la carrera per aconseguir un lloc de treball els robots ja estan guanyant, ja que el robot és una màquina controlada de forma automàtica, programable i multiús.  Doncs bé, n'hi ha prou amb la presència d'un robot cada 1.000 treballadors perquè es destrueixin l'equivalent a 5,6 llocs de treball.En l'actualitat hi ha prop de 1,5 milions de robots industrials que operen en el món, la proporció és més elevada a Europa. Al 2025 els robots poden arribar a sis milions, de manera que si "el ritme prossegueix tal com s'espera, d'aquí a vint anys les implicacions per al mercat laboral seran molt superiors".
En l'actualitat hi ha prop de 1,5 milions de robots industrials que operen en el Els robots compten amb un gran avantatge per a l'empresa: el seu cost. #culturetaSRN
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.