domingo, 11 de junio de 2017

La Comissió Nacional de Mercats i Competència (CNMC) ha autoritzat a l'empresa alemanya Promosolar Juwi la instal·lació d'una planta fotovoltaica a localitat murciana de Mula (Múrcia), que es convertirà en la major instal·lació d'aquest tipus a Europa i la setena del món .


La planta tindrà una potència de 450 MW i ocuparà 1.088 hectàrees, un espai equivalent a prop de 1.000 camps de futbol, ​​amb una inversió de 450 milions d'euros, que permetrà generar més de 750 milions de quilowatts / hora a l'any, suficient per proveir a una ciutat com Múrcia.

Competència ha donat l'autorització definitiva a la planta, en una resolució del passat 26 d'abril, un cop que l'empresa ha aportat els documents que acrediten la seva solvència financera amb el compromís d'aportació solidària dels socis i la d'un préstec participatiu. La CNMC havia supeditat al permís el passat mes de novembre al fet que s'acredités l'equilibri econòmic de la societat, que va iniciar els tràmits per a l'autorització en 2012.

Aquest projecte no nomès dona beneficis economics si no que a més no fa malbé el medi ambient, no contamina.  #culturetaSRN

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.